Opsætning af ladestander

Vi fremtidssikrer din bolig, så du nemt kan lade din el-bil op med en driftsikker ladestander.

Vores kvalitet er i top

Med mere end 15 års erfaring, har vi styr på vores håndværk og leverer altid høj kvalitet.

Konkurrencedygtige priser

 Vores priser er yderst konkurrencedygtige og blandt de mest attraktive på markedet.

Professionel installation af ladestander

Vi holder dig og din el-bil kørende

MT Elektric installerer ladestandere til el-biler for såvel private kunder, som erhvervsdrivende, kommuner og institutioner.

Vi servicerer kunder i Haslev, Køge, Næstved, Slagelse og på det øvrige Sjælland, og hjælper også gerne dig med at finde den helt rigtige ladestander til din el-bil og dit behov.

El-biler er heldigvis kommet for at blive, men det stiller nye og øgede krav til installationerne i private hjem, når bilerne skal kunne lades op, sikkert og effektivt. Vi rådgiver dig derfor i, hvilke installationer du skal have, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at få en ladestander installeret ved din bolig.

Ladestandere til private og erhverv

En ladestander derhjemme er praktisk og giver dig friheden til at lade din bil op, når du vil. Og for virksomheder, organisationer og kommuner kan installation af ladestander være den ideelle løsning, hvis I vil markere jer grønt og kunne tilbyde ansatte og gæster opladning lige uden for døren.

Ladestandere er selvfølgelig også et must, hvis du og din virksomhed eller organisation påtænker at udskifte den gamle vognpark med et grønnere alternativ.

Få et gratis tilbud på din opgave

Vi vi meget gerne høre om din el-opgave. Udfyld formularen med en kort beskrivelse og vi vender retur med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Opsætning og salg af ladestander

Ud over at udføre installation af ladestander rådgiver vi om valg af den rigtige ladestander i forhold til behov, ydeevne og pris, og du kan ligeledes købe moderne og holdbare ladestandere direkte hos os – nemmere bliver det ikke.

Uanset om du køber en ladestander hos os eller blot vil have os til at installere en stander for dig, garanterer vi, at du hos os altid får skarpe og konkurrencedygtige priser.

Brug for et tilbud på installation af ladestander?

Har du brug for et tilbud og en pris på installation af ladestander, eller mangler du professionel rådgivning i forbindelse med køb af ladestander og etablering af ladeplads ved din bolig eller virksomhed? Da er du velkommen til at ringe eller skrive til os – med os kommer du godt og grønt fra start.

Vi sætter pris på tilfredse kunder​

God service, høj kvalitet og overholdelse af aftaler vægtes højt hos MT Elektric.

Vi er vurderet til 8.6 ud af 4 bedømmelser på Byggetilbud.dk.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MT Elektric

Havrevænget 25, 4690 Haslev

CVR: 37579254

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 20 06 36

E-mail: info@mtelektric.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket